info@alax-automation.be

+32 (0)497 53 60 10

Hannekenshoek 9, 2200 Herentals (BE)

Over ons

Your partner in automation.

Alax Automation, opgericht in 2002, heeft al snel naam gemaakt als betrouwbare partner in het vullen, sluiten en verpakken in diverse takken van de industrie zoals de chemie en de voedingsmiddelenwereld.

Alax Automation is een engineerings- en installatiebedrijf gespecialiseerd in:

automatiseringssystemen

machinebouw van vul- en sluitmachines

palletizers

pick & place

vision

casepackers

turn-key projecten

lijn certificering

nazorg en onderhoud

Automatisering is niet meer weg te denken uit de diverse industrietakken. Procesautomatisering zorgt voor een betere procesbeheersing, capaciteitsverhoging en kwaliteitsverbetering. Een goed automatiseringsconcept dient een gestructureerd ontwikkelingsproces te volgen om tot een betrouwbaar systeem te komen.

In veel gevallen komen problemen aan het licht tijdens de testfase van de configuratie of zelfs de inbedrijfstelling. Jammer genoeg is dit vaak aan het einde van het ontwikkelingsproces en is er weinig of niets meer aan te doen. Om dit te voorkomen, zijn een goede kennis en inventarisatie van de procesvereisten essentieel. Bij ALAX Automation staat het ontwikkelingsproces centraal in het ontwerp van de automatiseringssystemen!

Onze filosofie.

De bedrijfsfilosofie van Alax Automation is heel eenvoudig: Als je de behoeften van je klanten begrijpt, de kennis in huis hebt, de ervaring hebt om de problemen op te lossen en gemotiveerd personeel hebt om het waar te maken dan lever je uiteindelijk de juiste machine voor de gevraagde probleemstelling. Een machine die niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze ook overtreft, binnen het budget blijft, op tijd geleverd wordt, betrouwbaar werkt en vele jaren zal blijven werken.