info@alax-automation.be

+32 (0)497 53 60 10

Hannekenshoek 9, 2200 Herentals (BE)

Services


Handling

Capping

Packaging

Palletizing

Warehousing

Nazorg en onderhoud.

24/7 support

Ons team van deskundigen, 24/7 beschikbaar en dit gedurende 365 dagen, biedt support vanaf het allereerste contact tot het moment dat uw machine in gebruik is genomen.

preventief onderhoud

Om de productietijd van uw machines te verlengen en maximaal gebruik te garanderen, adviseren we om de 12 maanden, preventief onderhoud uit te voeren. Contracten op maat voor preventief onderhoud maken dit makkelijker, zodat ongeplande stilstand kan worden verminderd en uw machines blijven functioneren.

Dit preventieve onderhoud levert op de lange termijn kostenbesparingen op doordat de conditie van uw Alax Automation product nauwkeurig wordt gecontroleerd om te bepalen wanneer onderhoud nodig is. Met deze beheermethode van uw machines, kunnen storingen betrouwbaar worden voorspeld lang voordat ze tot een stilstand leiden.

onderhoudscontracten op maat

Voor het verminderen van stilstanden in noodgevallen hebben we ook onderhoudscontracten op maat. Hiermee bent u verzekerd van een snelle respons en vlot uitgevoerd reparatiewerk door onze servicetechnici.

Onze serviceafdeling gaat graag met u in gesprek over uw toepassing om het beste onderhoudsschema voor uw vereisten te bepalen.